Altınkiraz’a Meclisten Yetki

Korkuteli Belediye Meclisi, Temmuz ayı toplantısında Geleneksel 24. Altın Kiraz Güreş Şenlikleri ile Şehzade Korkut...

Korkuteli Belediye Meclisi, Temmuz ayı toplantısında Geleneksel 24. Altın Kiraz Güreş Şenlikleri ile Şehzade Korkut Yaz Şenlikleri kapsamında yapılacak organizasyonların Belediye tarafından yapılabilmesi ve şenliklerle ilgili her türlü iş ve işlem için Belediye Başkanına yetki verdi.

Temmuz ayı olağan meclis toplantısına Belediye Başkan Vekili Hasan Önal Başkanlık etti. Meclis gündemin de toplam 8 madde üyeler tarafından görüşülerek karara bağlandı.

Belediye meclisi, Geleneksel 24. Altın Kiraz Güreş Şenlikleri ile Şehzade Korkut Yaz Şenlikleri kapsamında yapılacak organizasyonların Belediye tarafından yapılabilmesi ve şenliklerle ilgili her türlü iş ve işlem için Belediye Başkanına yetki verilmesi görüşüldü. Tartışmalar sonrasında, karar geçtiğimiz yıl Haziran ayında yapılan olağanüstü meclis toplantısında olduğu haliyle oy birliği ile kabul edildi.

Reklam
Reklam

Meclis toplantısında, Mezbaha ile ilgili son durum, Uzunoluk mahallesinde bulunan ağaçların kurumaları ile ilgili konularda bilgi alındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz