Altınkum Plajı'na Yoğun Ilgi

Hava sıcaklığının 40 dereceyi aştığı Didim ilçesinde plajlar yerli ve yabancı turistlerle doldu.

Hava sıcaklığının 40 dereceyi aştığı Didim ilçesinde plajlar yerli ve yabancı turistlerle doldu.

Sabahın erken saatlerinden itibaren turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Altınkum Plajı, talebe cevap veremez hale geldi.

Altınkum Plajı'nda yaşanmaya başlanan yer sıkıntısı nedeniyle turistler, Didim Turizm Derneği görevlilerince ilçedeki mavi bayraklı diğer halk plajlarına yönlendirildi.

Didim Turizm Derneği Başkanı Deniz Atabay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, artan hava sıcaklığı ve yerli turistlerin yaklaşan ramazan ayı öncesi tatil planlarını gerçekleştirme isteği nedeniyle plajlarda yoğunluk yaşandığını belirterek, "Ramazan ayına sayılı günler kala doluluk ve hareketlilik yaşanıyor. Merkezde Altınkum Plajı'nda yer bulamayan birçok yerli ve yabancı turist bizlere müracaat ediyor. Biz de onları şehir dışındaki diğer mavi bayraklı plaj ve koylarımıza yönlendiriyor, gerekirse yanlarına eleman verip yol bulmalarına yardımcı oluyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Plajlardaki yoğunluk nedeniyle çok sayıda yabancı turist, otellerin havuzlarında serinlemeyi tercih etti.

İlçedeki su parklarında ziyaretçi sayısı en üst seviyelere çıktı.

Muhabir: Bahri Aşık / Suat Deniz / Ufuk Kırabalı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz