Altınoluk Belediyesi, 800 aileye kömür dağıtmaya başladı

Edremit’in Altınoluk Belediyesi, beldede bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmeye devam ediyor. Başkan Hasan Özpolat'ın...

Edremit’in Altınoluk Belediyesi, beldede bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmeye devam ediyor. Başkan Hasan Özpolat'ın talimatları doğrultusunda, mahalle muhtarları ve belediye ekipleri tarafından tespit edilen yaklaşık 800 aileye kömür dağıtılmaya başlandı.
Havanın soğuması ile birlikte ısınma konusunda sıkıntı çeken ihtiyaç sahibi vatandaşlara, her yıl olduğu gibi bu yıl da kömür dağıtımına başlayan Altınoluk Belediyesi, dağıtıma 2 ekip halinde başladı.
En kısa zamanda dağıtımın biteceğini söyleyen Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, “Beldemizde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her yıl olduğu gibi bu yıl da kömür dağıtımına başladık. Geçen sene başlattığımız evleri dolaşarak şikayet, istek ve memnuniyetleri yerinde tespit etmeyi amaçladığımız çalışma doğrultusunda tespit ettiğimiz hanelerin listesi ile mahalle muhtarlarının hazırladığı listeler karşılaştırılıp, birleştirilerek, ihtiyaç sahibi vatandaşların listesi büyük bir titizlikle hazırlandı ve dağıtım işlemi başladı. En kısa zamanda dağıtım işlemini bitirmek için ekibimiz dört koldan çalışıyor. Amacımız, herkesin bacasının tütmesini sağlamak. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın, her türlü ihtiyaçlarını karşılamalarına imkanlarımız dahilinde yardımcı olmak bizim için çok önemli.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz