Altınoluk'a Dört Üst Geçit Yapılıyor

Edremit İlçesinin önemli turistik beldelerinden olan Altınoluk'a yapılacak olan 4 üst geçit için çalışmalar başladı.

Edremit İlçesinin önemli turistik beldelerinden olan Altınoluk'a yapılacak olan 4 üst geçit için çalışmalar başladı.

Avcılar Altı, Altınoluk Otobüs Terminali, Altınoluk Akçam Otel önü ve Elbis Otel ile Altıner Otel'in önünde yapılacak olan üst geçitlerin yaklaşık 2 ay içerisinde bitirileceği bildirildi. Altınoluk'un merkezi ve giriş çıkış noktalarında üst geçit bulunmamasından dolayı vatandaşlardan yoğun şikayet geldiğini belirten Belediye Başkanı Başkanı Hasan Özpolat, girişimleri sayesinde Karayolları Müdürlüğü'nün belirlenen noktalara üst geçit yapacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Hiçbir masrafın bir tek insanın canından ve sağlığından daha değerli olmadığını ifade eden Özpolat, çalışmalarını bu zamana kadar insan odaklı yürüttüklerini bundan sonra da bu doğrultuda olacaklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: Emrah Elmas

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: