Altınordu-Alanyaspor Maçından Notlar

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, Kırmızı lacivertlilerde geçen sezonun flaş ismi Göksu, formsuzluğu nedeniyle yine yedek soyundu. Gökhan ve Emre'nin sakatlığı nedeniyle defansın solunda

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, Kırmızı lacivertlilerde geçen sezonun flaş ismi Göksu, formsuzluğu nedeniyle yine yedek soyundu. Gökhan ve Emre'nin sakatlığı nedeniyle defansın solunda yine Yusuf Acar görev yaptı.
Altınordu bu sezon İzmir'deki ilk maçına çıktı. Daha önce Samsunspor ve 1461 Trabzon'u Denizli'de ağırlamak zorunda kalan Altınordu, bu karşılaşmayla zemini yenilenen Atatürk Stadı'na döndü. Taraftarlar sezonun İzmir'deki ilk karşılaşmasına ilgi göstermedi. Tribünde 340 biletli vardı.
Lige beklentinin uzağında bir başlangıç yapan İzmir temsilcisinde taraftarlar maç öncesi Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'na sevgi gösterisinde bulundu. Yener, Timur ve Erdoğan bu sezon ilk gollerini attı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: