Altınordu, Ankaragücü'nden Kemal Ünal Ile Anlaştı

İZMİR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Altınordu, Ankaragücü'nden Kemal Ünal ile kiralık sözleşme için anlaştı.

İZMİR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Altınordu, Ankaragücü'nden Kemal Ünal ile kiralık sözleşme için anlaştı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, bonservisi Ankaragücü'nde bulunan 21 yaşındaki golcü oyuncu Kemal Ünal ile 2 yıl süreyle kiralık olarak takımda yer alması için anlaşıldığı bildirildi.

Geçen sezon yine kiralık olarak Tarsus İdmanyurdu'nda forma giyen Kemal Ünal'ın, 33 lig maçında 5 gol attığı belirtildi.

Öte yandan, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, yeni sezon hazırlıklarına ilişkin yaptığı açıklamada, Kuşadası kampının mükemmel bir ortamda geçtiğini belirterek, "Eksiklerimizi tespit edip, takviye çalışmalarını sürdürüyoruz. Oyuncuların genel performansından memnunum. Lige kadar takım olgusunu da geliştirip, Altınordu'nun sezon sonunda hedefe varmasını sağlayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Bu arada, Altınordu'nun 6 Ağustos'ta başlayacak ikinci etap çalışmalarının yapılmasının palanlandığı Isparta Davraz'daki otelin el değiştirmesi nedeniyle, kampın başka bir yere alınmasının gündeme geldiği ve kampı Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası Tesisleri'nde yapmak için girişimlere başladığı bildirildi.

Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: