Altınordu Belediyesinden ÇTV Uyarısı

ORDU (AA) - Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, 31 Mayıs’ta sona erecek Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin (ÇTV) ödenmesi konusunda vatandaşları uyardı.

ORDU - Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, 31 Mayıs’ta sona erecek Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin (ÇTV) ödenmesi konusunda vatandaşları uyardı. Şaşmaz, yaptığı yazılı açıklamada, ödenen vergilerin Altınordu ilçesine hizmet olarak geri döneceğini belirtti. Geliri olmayan bir belediyenin hizmet üretmesinin mümkün olmadığını ifade eden Şaşmaz, şunları kaydetti: "Vergiler ne kadar düzenli ve zamanında ödenirse belediyemiz de bir o kadar iyi hizmet yapar. Çünkü geliri olmayan bir belediyenin hizmet üretmesi mümkün değildir. Vatandaşlarımızdan vergilerini 31 Mayıs tarihine kadar ödemelerini rica ediyoruz. Zamanında ödenmeyen vergiler için yasa gereği gecikme zammı uygulanacaktır. Vergilerini zamanında ödeyen vatandaşlarımız bir sıkıntı yaşamayacaktır. 186 bin Altınordulu vatandaşımızın evlerinin önüne kadar hizmet götüreceğiz. Vatandaşlarımız bu hizmetin ödedikleri vergiler ile gerçekleşeceğini bilmelidir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: