Altınordu En Karlı Takımlardan Biri

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, Altınordu, rakiplerinden Balıkesirspor'un sıralamada önüne geçerken zirve mücadelesi veren Boluspor, Göztepe ve Eskişehirspor'un puansız kapattığı haftayı kazasız atlatarak ilk

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, Altınordu, rakiplerinden Balıkesirspor'un sıralamada önüne geçerken zirve mücadelesi veren Boluspor, Göztepe ve Eskişehirspor'un puansız kapattığı haftayı kazasız atlatarak ilk 2 iddiasını sürdürdü.
Taraftarının önünde Yeni Malatyaspor, Mersin İdmanyurdu ve Denizlispor'un ardından Balıkesirspor'u da yenerek 4'te 4 yapan Altınordu, evindeki namağlup unvanını korudu.
Rakiplerin puan kaybı yaşadığı haftada çok önemli bir galibiyet aldıklarını dile getiren teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Şanlıurfaspor deplasmanına da 3 puan parolasıyla hazırlanacaklarını söyledi. Son 6 haftada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldıklarını hatırlatan Hüseyin Eroğlu, "Devre arasına kadar oynayacağımız 4 karşılaşmaya da kazanmak için çıkacağız. İç saha, deplasman ayrımı yapmıyoruz" dedi.
Hüseyin Eroğlu, galibiyet ödülü olarak futbolculara 2 gün izin verdi. Şanlıurfa hazırlıklarına çarşamba günü başlayacak Altınordu'da stoper Yusuf Abdioğlu, cezalı duruma düştü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz