Altınordu Ilk Galibiyete Odaklandı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, Boluspor'la şimdiye kadar 6 kez karşı karşıya gelen Altınordu, 3 beraberlik, 3 yenilgi alırken galibiyet yüzü

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, Boluspor'la şimdiye kadar 6 kez karşı karşıya gelen Altınordu, 3 beraberlik, 3 yenilgi alırken galibiyet yüzü göremedi. İlk kez 1985-86 sezonunda karşılaştığı rakibiyle evinde golsüz berabere kalan Altınordu, deplasmandan 2-0 yenik ayrıldı.
2014-15'te deplasmanda golsüz berabere kaldığı Boluspor'a, taraftarının önünde 2-1 mağlup olan Altınordu, geçen sezon ise Bolu'dan 1-1'lik sonuçla dönüp, İzmir'deki randevuyu 2-0 kaybetti.
Son 2 maçında Denizlispor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u dize getiren Altınordu, Boluspor müsabakasından zaferle ayrılması durumunda ilk kez 3'te 3 yapacak. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Boluspor'la aramızdaki puan farkını 1'e indirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: