Altınordu Kaçamıyor

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, Puanını 26'ya çıkarmasına rağmen 1 basamak düşüp 12'nci sıraya gerileyen Altınordu'da Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "En büyük sorunumuz tecrübe.

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, Puanını 26'ya çıkarmasına rağmen 1 basamak düşüp 12'nci sıraya gerileyen Altınordu'da Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "En büyük sorunumuz tecrübe. Skoru koruma içgüdüsüyle geriye yaslandığımız zaman sıkıntı yaşıyoruz. İlk 6 hedefi için daha dikkatli olmalıyız. Albimo Alanyaspor deplasmanından en az 1 puanla dönmeliyiz. Rakibimiz son 6 maçında 5 galibiyet elde ederek play off mücadelesine ortak oldu. En zor karşılaşmalardan birine çıkacağız. Kaybetmeme alışkanlığımızı sürdüreceğiz" dedi. Şeytan'da cezası sona eren Göksu şans verilmesi halinde forma giyebilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz