Altınordu Kapış Kapış

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, Sözleşmesi feshedilen Engin Güngör 2'nci Lig Beyaz Grup'un iddialı ekibi Keçiörengücü ile anlaştı. Kaleci Cihan 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, Sözleşmesi feshedilen Engin Güngör 2'nci Lig Beyaz Grup'un iddialı ekibi Keçiörengücü ile anlaştı. Kaleci Cihan 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta 5'inci sırada yer alan Tire 1922'ye kiralandı. Gurbetçi oyunculardan Koray'ın Almanya'da iki kulüple görüştüğü bildirildi. Kaptan Murat Cömert'e Nazilli Belediyespor ve Altay kanca attı. Şeytan'da takım bulmaları istenen Yusuf Akyel ve Muhammet Yürükuslu'ya henüz talip çıkmadı.
GELECEĞE YATIRIM
Türk futboluna genç oyuncuları kazandırmayı amaçlayan Altınordu, gelecek sezon için Avusturya'nın Rapid Wien takımında top koşturan sağ kanat Abdullah Balıkçı ile anlaştı. Futbol direktörü Murat Dizdar U18 Milli Takımı'nın da formasını giyen 18 yaşındaki futbolcunun bu sezonu Avusturya'da geçireceğini belirterek, "Abdullah 2015-2016'dan itibaren Altınordu forması giyecek" diye konuştu.
91'inci YIL PANELİ YARIN
Altınordu'nun düzenlediği "91'inci Yıl Paneli", yarın Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde yapılacak. Saat 17.00'de başlayacak panele Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Salih Mertan, Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Akseki, Murat Unganer ve Yılmaz Vardaroğlu ile gazeteci Okan Yüksel'in konuşmacı olarak katılacak, oturumu Sancar Maruflu yönetecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: