Altınordu Siftah Peşinde

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, Altınordu, bu periyotta Adanaspor'u 3-1, Elazığspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-0, Karşıyaka'yı 5-0, Şanlıurfaspor'u 1-0 yenerken, sadece Samsunspor'la 1-1

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, Altınordu, bu periyotta Adanaspor'u 3-1, Elazığspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-0, Karşıyaka'yı 5-0, Şanlıurfaspor'u 1-0 yenerken, sadece Samsunspor'la 1-1 berabere kaldı.
"Taraftarımıza 3 puan armağan etmenin zamanı geldi" diyen Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Rakiplerimiz iyi oynamasalar da yabancı futbolcularıyla etkili olabiliyorlar. Biz takım halinde disiplinden taviz vermemeliyiz, kendi futbolumuzu oynamalıyız. Yine son düdüğe kadar mücadele etmeliyiz. Lig bu yıl daha da zorlaştı, sürpriz sonuçlar çıkabiliyor. Müsabakalara çok iyi motive olmalıyız. Taraftarımızın karşısına çıkacağımız bu ilk maçı kazanıp moral bulmak istiyoruz" şeklinde konuştu. Altınordu'da sakatlıkları devam eden Gökhan ve Emre bu müsabakada forma giyemeyecek.
NEREDESİN GÖKSÜ
Ligde ilk 4 hafta sonunda 2 puanla son sırada yer alan Altınordu'da forvet Göksu Türkdoğan, geçen sezon gösterdiği performansı mumla arıyor. 2014-15'te 15 gol atarak hem takımının skor yükünü çeken, hem de kariyer rekorunu kıran Göksu, bu sezon henüz siftah yapamadı. Samsunspor maçında 59 dakika, Boluspor deplasmanı ve 1461 Trabzon randevusunda 90'ar dakika görev alan santfor etkisiz oyunu nedeniyle eleştirildi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında yedek kalan 30 yaşındaki futbolcunun yerine ileri uçta son transfer Murat Yılmaz görev yaptı. Yönetimin, yaz döneminde sona eren sözleşmesini 1 yıl daha uzatan deneyimli golcünün ilerleyen haftalarda eski formuna kavuşacağını dile getirdi.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: