Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: "Artık Tüm Motivasyonumuzu Lige Yönlendireceğiz"

İZMİR (A.A) - Türkiye Kupası 1. turunda Menemen Belediyespor'a yenilen Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Artık tüm motivasyonumuzu lige yönlendireceğiz"

İZMİR (A.A) - Türkiye Kupası 1. turunda Menemen Belediyespor'a yenilen Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Artık tüm motivasyonumuzu lige yönlendireceğiz" dedi.

Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kupada Menemen Belediyespor'a yenilmelerini unuttuklarını ve hafta sonu oynayacakları Arsinspor maçını düşündüklerini kaydetti.

Kazanmayı kural haline getiren bir ekip olmak istediklerini belirten Eroğlu, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Artık tüm motivasyonumuzu lige yönlendireceğiz. Arsinspor, tehlikeli ve önemli bir rakip. Geçen hafta Emrespor'u mağlup ettiler. İzmir'de sürekli kazanan bir takım kimliğine kavuşmamız için Arsinspor engelini de kayıpsız geçmek durumundayız."

Reklam
Reklam

Kırmızı-lacivertli ekipte kaleci Hasan'ın cezası sona erdi.

Kocaelispor maçında kırmızı kart gören Murat Cömert, 1 maç ceza alması durumunda Arsinspor karşısında forma giyebilecek. Sakatlığı bulunan Erman Erten ise yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: