Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu:"Sancaktepe Belediyespor Maçını Kazansaydık,şu Anda Çok Daha Rahat Konumda Olacaktık"

İZMİR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Sancaktepe Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu,

İZMİR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Sancaktepe Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Sancaktepe Belediyespor maçını kazansaydık, şu anda çok daha rahat konumda olacaktık" dedi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, lig takvimi açısından çok yoğun bir dönem geçirdiklerini belirterek, "Son 3 maçta aldığımız 7 puan tabi ki kötü değil. Ancak Sancaktepe Belediyespor önünde son saniyedeki pozisyonu değerlendirebilsek şu anda çok daha rahat konumda olacaktık" dedi.

Reklam
Reklam

Gelecek hafta Keçiörengücü ile karşılaşacak Altınordu'da futbolculara 3 gün izin verildi.

Keçiörengücü maçı hazırlıklarına salı günü başlayacak İzmir temsilcisinde Engin Güngör'ün sol arka adalesinde sorun olduğu, kesin durumunun salı günü belli olacağı, Güneş Can'ın önemli bir sorununun olmadığı, tedavisi devam eden Furkan Tuşik ile kırmızı kart cezası sona eren Gökhan Yılmaz'ın ise Keçiörengücü müsabakasında forma giyebileceği bildirildi.

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: