Altınordu'da Ikinci Devre Hazırlıkları

İZMİR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup lideri Altınordu, ikinci devre hazırlıklarını Selçuk-Efes Tesisleri'nde sürdürdü.

İZMİR - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup lideri Altınordu, ikinci devre hazırlıklarını Selçuk-Efes Tesisleri'nde sürdürdü. Altınordu antrenmanına Antalya'daki Spor Toto 2. Lig karması için Antalya'ya giden Evren Üstündağ, Gökhan Yılmaz, Gökhan Karadeniz, Sinan Osmanoğlu, Ozan Sol ve Kemal Cingirt katılmadı. Altınordu, perşembe günü Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden hazırlayıcı takımı Gümüşordu ile hazırlık karşılaşması oynayacak. Altınordu'nun 1461 Trabzon'dan transfer ettiği ve takımla çalışmalara başlayan Taha Balcı, yaptığı açıklamada, futbolla tanıştığı Yıldızspor’dan bugüne kadar futbolun kendisi için hep ilk planda olduğunu kaydetti. Hiçbir zaman "Tamam, şimdi futbolcu oldum” demediğini bildiren Taha Balcı, “Her zaman daha iyiye nasıl ulaşabileceğimi planlar ve bunun için çalışırım. Altınordu ile beni buluşturan düşünce de bu” dedi. Taha Balcı, başka takımlardan da teklif aldığını belirterek, şunları kaydetti: "Huzur ve birlikteliğin olduğu yerde kendimi daha rahat geliştirebileceğime inandığım için burayı seçtim. Altınordu'ya başarılı olmak için geldim. Bu forma altında önce PTT 1. Lig'e ardından da Süper Lig'e çıkma sevinci yaşamak istiyorum. Bizi, çok zorlu önemli bir ikinci yarının bizi beklediğini biliyorum. Arkadaşlarımızla birlikte takımımızı bu hedefe taşımak ilk görevimiz olacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: