Altınordu'dan En Kötü Start

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMLİR, Şimdiye kadar 10 yıl Süper Lig'de, 24 yıl 1. Lig'de, 3 sene 2. Lig, 13 sene

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMLİR, Şimdiye kadar 10 yıl Süper Lig'de, 24 yıl 1. Lig'de, 3 sene 2. Lig, 13 sene de 3. Lig'de yarışan kırmızı-lacivertli ekip, 1963-64'teki 4-1'lik Göztepe mağlubiyetinin ardından ilk maçında kalesinde ilk kez 4 gol gördü. Şeytan, 1972-73'te Aydınspor'a, 1984-85'te ise Karşıyaka'ya 3-1'lik skorlarla boyun eğerek sezona başlamıştı.
4 golün 3'ünü penaltıdan yediklerini hatırlatan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, 6. dakikada ilk penaltıya yol açan kaleci Tolgahan'ın kırmızı kart görmesiyle maça 10 kişiyle ve 1-0 yenik başladıklarını belirterek, "Yine de iyi direndik. 84 dakika 10 kişi oynamak kolay değildi. İkinci ve üçüncü penaltı gollerinin ardından düzenimiz iyice bozuldu. Çok çalışıp eksiklerimizi kapatacağız" dedi. Şeytan'da cezalı duruma düşen kaleci Tolgahan ve tedavisi süren Yener, Boluspor deplasmanında forma giyemeyecek.
SAMSUNSPOR BAŞA BELA
Samsunspor'la tarihinde 9'uncu kez karşı karşıya gelen Altınordu, bir kez bile bileğini bükemediği rakibi önünde 7'nci kez sahadan puansız ayrıldı. Geçen sezonun ikinci yarısında İzmir'de oynanan ve 1-1 biten maçta Altınordu'nun 8 haftalık galibiyet serisini bozan ve normal sezonu Şeytan'ın 1 puan önünde bitirip Play-Off biletini kapan Samsunspor, bir kez daha İzmir ekibinin başına dert oldu. Altınordu'nun geçen sezon başlayan 10 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: