Altınordu'ya Çetin Ceviz

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, Geçen sezon Süper Lig'den düşen kadrosunu koruyamamasına rağmen yaptığı transferlerle sezona iddialı giren Karademir Karabükspor, ilk 5

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, Geçen sezon Süper Lig'den düşen kadrosunu koruyamamasına rağmen yaptığı transferlerle sezona iddialı giren Karademir Karabükspor, ilk 5 haftada sergilediği performansla göz korkutuyor. Lider Samsunspor'un 1 puan gerisinde ve 10 puanla 4. sırada yer alan Karabükspor yabancı futbolcularının attığı gollerle tırmanışa geçerken, Altınordu kadrosunda yabancı bulundurmayan tek ekip olarak mücadelesini sürdürüyor.
Kardemir Karabükspor'da Rumen golcüler Marius Alexe ilk 5 haftada 3, Gabriel Iancu 1 gol atarken, Nijeryalı forvet Simon Zenke ve Hırvat stoper Elvis Kokalovic de rakip fileleri 1'er kez havalandırdı. Geçen sezon Altınordu formasını giyen tecrübeli savunma oyuncusu Rıza Efendioğlu ile son iki sezonda Balıkesirspor ve Osmanlıspor'la 2 şampiyonluk yaşayan Muhammet Reis, Karabük temsilcisinin dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor.
Kardemir Karabükspor, son olarak deplasmanda Kayseri Erciyespor'u 3-0 yendi. Altınordu Teknik Diretörü Hüseyin Eroğlu, "Doğru işler yaptığımızda her takımı yenecek güçteyiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz