Altınordu'ya Tesis Müjdesi

İZMİR (A.A) - Şirketleşme kararı alan Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Altınordu'nun çoğunluk hisselerini alması beklenen Seyit Mehmet Özkan'ın, A

İZMİR (A.A) - Şirketleşme kararı alan Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Altınordu'nun çoğunluk hisselerini alması beklenen Seyit Mehmet Özkan'ın, A takım tesisi için çalışmalara başladığı bildirildi.

Özkan, yaptığı açıklamada, Selçuk yolunda ve içinde 4'ü hazır, 2'si yapım halinde bulunan spor tesislerini işleten Royal Sports şirketiyle anlaştığını, buranın A takım için geçici olarak hazırlanmasını sağlayacağını belirtti.

Tesise 1 adet fitness salonu da yaptıracağını kaydeden Özkan, bölgeye yakın yerde A takımın sürekli kamp yapacağı yer arayışlarını ise sürdürdüğünü kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz