Altınova bir kez daha 'Metin Oral' dedi

İlçe halkı yapılan çalışmalara, istikrara inandığını Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'a bir beş yıl daha yetki vererek gösterdi.

Seçim sonuçları açıklanmaya başladığında, ilçe SKM önünde toplanan coşku dolu partililerle birlikte sonuçları takip eden Oral, Ak Parti'nin açık ara farkla önde gitmesinde ve kazanılan büyük zaferde emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Oral, "Bu halk beni 10 yıldır yalnız bırakmadı, bırakmayacağına da inancım tamdı. Gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlarımız yanımızda oldu, bizlere güvendiğini bir kez daha gösterdiler. Bende gösterilen ilgi ve desteğe laik olacağım. Halkımız hizmetin en iyisine layık. Altınovalıyı çok güzel günler bekliyor. Özellikle, ailem kadar sevdiğim, hürmet ettiğim büyüklerimi, anne ve babalarımı, yaşları ilerlemelere rağmen moral verip benimle olmaları beni çok duygulandırdı. Herkese bir kez daha teşekkür ediyor, hizmetlerimizin aralıksız devam edeceği müjdesini vermek istiyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

İlçe Başkanı Hasan Zafer ve partililer bir an olsun Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ı yalnız bırakmadı. 3'ncü dönem için çalışmaların, yerel seçim kesin sonuçlarının açıklanması sonrasındaki ertesi gün yoğun bir tempoyla devam edeceği bilgisini veren Oral, "İlçemizde yaptıklarımızı görerek bir beş yıl daha hizmet yarışını sürdürmemizi isteyen değerli ilçe halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: