Altınova´da iftar coşkusu

AK Parti Altınova İlçe Teşkilatı, Altınova Belediye Düğün Salonu´nda düzenlenen iftarda bir araya geldi.

AK Parti Altınova İlçe Teşkilatı’nın iftarına; Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, İl Genel Meclis ve Altınova Belediye Meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

Altınova Belediye Düğün Salonu ve bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Sokaklara taşan iftar masalarını dolduran vatandaşlar, birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadı.

Reklam
Reklam

İftar yemeğinin ardından yapılan protokol konuşmaları sonunda iftar yemeği son buldu. Yemeğin ardından parti yöneticileri, ilçe esnafına ziyarette bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz