Altınovada Kilittaş Çalışmaları Sürüyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde, Altınova Belediyesi tarafından başlatılan, ‘Her Cadde ve...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde, Altınova Belediyesi tarafından başlatılan, ‘Her Cadde ve Sokak Kilittaş’ kampanyası tüm hızıyla sürüyor.

Beldedeki kilittaş döşemesi çalışmaları önceki gün belde merkezindeki Lale Sokak bitimiyle birlikte Yeşilbağlar Caddesinde start aldı. Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, göreve başladığında bu yana belde genelinde 90 bin metrekarelik kilittaş ve bordür döşemesi yaptıklarını bir o kadar da tratuvar çalışmasıyla beldenin çehresinin değiştiğine dikkat çekti. Sırada Tarım Kredi Kooperatifi önü ve Tariş ile Ayhan Özen Caddesiyle birlikte 550 metrelik alanda Yeşilbağlar Caddesinde kilit taş, yol, bordür ve tratuvar çalışmalarının olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Sürer, “8 bin metre karelik taş döşemesi ardından bu kez Selimiye Mahallesi Yeni Cami arkası sokaklarına geçilecektir. Böylece vatandaşlarımız kışın çamurda giremediği evlerine modern görünümüyle yapılan bu çalışmalar sonrasında rahatlıkla ulaşacaklardır. Çalışmalarımız aralıksız sürmektedir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: