Altınovalı gençlerden, Oral´a tam destek

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınovalı gençlerle yemekte bir araya geldi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınovalı gençlerle yemekte bir araya geldi. Yaklaşık 250 gencin katıldığı yemekte Oral, “Sizler benim enerji kaynağım, yol arkadaşlarımsınız” dedi.

AK Parti Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a ilçedeki gençler büyük bir destek verdi. Yaklaşık 250 Altınovalı gençle akşam yemeğinde bir araya gelen Başkan Dr. Metin Oral, gençlerden aldığı destekten dolayı oldukça duygulu anlar yaşadı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte, gençlere çok güvendiğini söyleyen Başkan Oral, “Biz gençlerimizi seviyoruz, gençlik bu şehrin, bu ülkenin en büyük dinamiğidir. İlçemizi, ileriye götürecek güç sizlersiniz. Bizler sizlere sonuna kadar güveniyor ve inanıyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Genç odaklı hizmetlere her zaman büyük önem verdiğini dile getiren Başkan Oral, “Siz gençler benim enerji kaynağımsınız, yol arkadaşımızsınız. Bizler sizlerden aldığımız güçle, enerji ile sizler için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: