Altınözü'ne top mermisi düştü

Hatay'ın Altınözü ilçesine Suriye topraklarından ateşlenen havan topu mermisi düştü. Havan atışıyla karşılık verildi.

Hatay'ın Altınözü ilçesine Suriye topraklarından ateşlenen havan topu mermisi düştü. Havan atışıyla karşılık verildi.

Hatay Valiliği, Altınözü ilçesi Hacıpaşa beldesine bağlı Çarşamba Çiftliği mevkisine Suriye Arap Cumhuriyeti topraklarından ateşlenen 1 havan topu mermisinin düştüğünü, Hacıpaşa Piyade Hudut Karakolu'ndan karşılık olarak havan atışı yapıldığını bildirdi.

Hatay Valiliği internet sitesinde yer alan açıklamada, bugün saat 16.15 sularında Altınözü ilçesi Hacıpaşa beldesine bağlı Çarşamba Çiftliğine 150 metre, sınıra 3 metre mesafede bir alana Suriye Arap Cumhuriyeti topraklarından ateşlenen 1 havan topu mermisinin düştüğü kaydedildi.

Reklam
Reklam

Olayda herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığının belirtildiği açıklamada, olayın akabinde değişen angajman kuralları çerçevesinde Hacıpaşa Piyade Hudut Karakolu'ndan karşılık olarak havan atışı yapıldığı bildirildi.

VALİLİK: KARŞILIK VERİLDİ
Hatay Valiliği, Altınözü İlçesi Hacıpaşa Beldesi’ne bağlı Asi Nehri kenarındaki Çarşamba Çiftliği mevkine düşen top merkezine karşılık verildiğini açıkladı. Hatay Valiliği internet sitesinde yer alan açıklamada, bugün saat 16.15 sularında Altınözü İlçesi Hacıpaşa Beldesi’ne bağlı Çarşamba Çiftliğine 150 metre, sınıra 3 metre mesafede bir alana Suriye Arap Cumhuriyeti topraklarından ateşlenen 1 havan topu mermisinin düştüğü kaydedildi.

Olayda herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığının belirtildiği açıklamada, olayın akabinde değişen angajman kuralları çerçevesinde Hacıpaşa Piyade Hudut Karakolu’ndan karşılık olarak havan atışı yapıldığı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: