Altıntaş İl Genel Meclis Üyesi Sadettin Koşmaz:

Kütahya’nın Altıntaş ilçesi İl Genel Meclis Üyesi Sadettin Koşmaz, ilçe ve köylerine yapılan hizmetleri değerlendirdi....

Kütahya’nın Altıntaş ilçesi İl Genel Meclis Üyesi Sadettin Koşmaz, ilçe ve köylerine yapılan hizmetleri değerlendirdi. Altıntaş-Aslanapa karayolunun ödenek yetersizliğinden dolayı yapılamadığını kaydeden Koşmaz, ilçeye hizmet etmek için çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Yapımına ne zaman başlanacağı merak edilen Altıntaş-Aslanapa yolunun ödenek yetersizliğinden tamamlanamadığını, bu konu için katıldığı bütün İl Genel Meclisi Toplantılarında Altıntaş’ın diğer üyesi olan İdris Demir ile birlikte dile getirdiklerini, yolun en kısa sürede tamamlanacağını kaydeden İl Genel Meclisi Üyesi Koşmaz, “Üç yıldır Altıntaş İl Genel Meclis Üyesi olarak köylerimize eşit mesafede adaletli ve düzenli bir şekilde hizmet sunmayı hedefledik ve hizmeti yerine getirdiğimizi, tamamladığımızı düşünüyorum. Yollarımız eksik, havaalanı ile birlikte çevre yolları hızlı bir şekilde yapılıyor. Yol konusunu Ağustos ayı İl Genel Meclis toplantılarında da dile getirdim. Altıntaş köy yolları ve Altıntaş-Aslanapa iki ilçe arasındaki köylü vatandaşlarımızdan özür diliyorum. Gerçekten biz İl Genel Meclisi Üyeleri olarak, gerek İdris Demir bey gerekse şahsım adına yeterince uğraş verdik. Ama bir türlü hizmet babında zaman ve zemin yetmedi. Kütahya’ya bu yıl yeterince ödenek gelmeyişi Altıntaş’ın da ödeneğinden ancak bu yolumuza bir kum atabildik. Ümit ediyorum gelecek sene bu yol daha geniş, daha düzgün, daha refah, daha ulaşılabilir şekilde Aslanapa-Altıntaş arası bitecektir. Altıntaş ilçesinin 33 köyünün tamamına yangın söndürme tankları temin ettik. 33 tane köyümüze aynı mesafede parke taşları verdik. Birçok köyümüze kilit taşları döşenmiş durumda. 33 tane köyümüzün içme suyu problemi kalmamıştır’’ dedi.

Reklam
Reklam

“ALTINTAŞ KAYMAKAMLAR İÇİN GELİP-GEÇME YERİ OLMAYACAK”

İlçede görev yapan kaymakamların kısa sürede atamalarının başka yerlere çıktığını, dolayısıyla Altıntaş’ın bu yöndeki talihsizliğinin en kısa zamanda giderileceğini de kaydeden Sadettin Koşmaz, “Altıntaş artık kaymakamların gelip geçme yerleri değildir. Altıntaş için hizmet üretecek, Altıntaş için kendisini, zamanını, mesaisini harcayacak kaymakamlara ihtiyaç var. İnşallah gelecek olan kaymakamlar bu yönde bu çabada ilgi gösterirler. Gidecek olan kaymakamımız Yaşar Aksanyar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Altıntaş’a hizmet etmiş, gelmiş geçmiş tüm kaymakamlarımıza teşekkür bir borç biliriz” diye konuştu.

“BAYRAMA BURUK BİR ŞEKİLDE GİRİYORUZ”

Altıntaş İl Genel Meclis Üyesi Sadettin Koşmaz açıklamasının ardından bir de Bayram mesajı verdi. Koçmaz Ramazan Bayramı mesajında ''Dünya coğrafyasının her yerinde din kardeşlerimiz, soydaşlarımız insanlık dışı zulümlere uğruyorlar. Terör ve şehit haberleri nice ocaklarımıza ateş düşürmeye devam ediyor. İnsanlar kan ve gözyaşları döküyorlar. Açlık ve sefaletin canlar aldığı ve milyarlarca tok ve refah içerisinde yaşayan insanın bu dramı seyrettiği bir dünyada yaşıyoruz. Neticede tüm bunlardan haberdar olarak, yine bir bayramı daha idrak edeceğiz. Bu nedenle gönüllerimiz kırık bir halde ve tarif edilemez bir burukluk içindeyiz. Tüm barış, özgürlük, esenlik dileklerimiz ve dualarımız bayramları yaşayamayan bu kardeşlerimiz içindir” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: