Altıntaş Ziraat Bankasına Yeni Atm Cihazı

Altıntaş’ta faaliyette olan tek banka şubesi Ziraat Bankası'ndaki yeni ATM cihazı hizmet vermeye başladı.Özellikle maaş...

Altıntaş’ta faaliyette olan tek banka şubesi Ziraat Bankası'ndaki yeni ATM cihazı hizmet vermeye başladı.

Özellikle maaş zamanlarında yaşanan yoğunluğun önüne geçebilmek adına yeni ATM cihazı takıldığı bildirildi.

Şube Müdürü Ali Kaygısız, vatandaşların sıra beklememeleri ve yoğunluğu azaltabilmek amacıyla yeni ATM cihazlarının geçtiğimiz cumartesi günü hizmete açıldığını söyledi.

Ziraat Bankası'nın her zaman çiftçinin yanında olduğunu hatırlatan şube müdürü Ali Kaygısız, ilçe halkının sevinçli ve üzüntülü zamanlarında maddi ve manevi olarak destekleyerek sıkıntıya düşmeden ürünlerini hazırlamaları, hayvancılıklarını geliştirmelerini ve diğer zirai işlerini yapabilmelerini sağlamaları konusunda yardımcı olduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Kaygısız, Ziraat Bankası’nın artık sadece çiftçiye değil her kesime hizmet ettiğini Zirai alanda Türkiye’de lider konumda olduklarını belirterek, “İlçemizde sadece ziraat ile uğraşanlara değil, esnafa, tüccara, sanayiciye, memura, emekliye, konuta kısacası her kesime hizmet ediyoruz. Özellikle Bireysel Emeklilik (BES) konusunda vatandaşlarımızın ilgisini bekliyoruz. “dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: