Altınyaylalı Minikler Bayram Harçlıkları Ile 3 Bin Adet Kitap Aldı

Kaynak Yayınları’nın Burdur’un Altınyayla ilçesinde Kurban Bayramı’ndan önce dağıttığı kumbaraları dolduran Altınyaylalı minikler, bayram harçlıkları...

Kaynak Yayınları’nın Burdur’un Altınyayla ilçesinde Kurban Bayramı’ndan önce dağıttığı kumbaraları dolduran Altınyaylalı minikler, bayram harçlıkları ile NT Mağazalarının açtığı stantlardan 3 bin adet kitap satın aldı.

Altınyayla Kaymakamlığı, Belediye ve Kaynak Yayınları kitap günleri kapsamında Burdur’un Altınyayla ilçesinde ortaklaşa bir kültür organizasyonu düzenledi. İlçe ve köy merkezlerindeki okullara yönelik düzenlenen program kapsamında Kurban Bayramı öncesi tüm okullardaki öğrencilere kumbara dağıtıldı. 'Paramı biriktiriyorum. Kitabı alıyorum. Okumayı seviyorum' sloganıyla bayram harçlıklarını biriktiren öğrenciler bayramdan sonra NT Mağazaları Burdur Şubesi’nin ilçede açtığı stantlardan kumbaralarda biriktirdikleri bayram harçlıkları ile 3 bin adet kitap satın aldı.

Reklam
Reklam

Altınyayla Kaymakamı Mehmet Ayhan organizasyonla ilgili olarak, “Gayemiz, küçük yaşta çocuklarımıza kitabı ve okumayı sevdirmek. Tasarrufu öğretmek, sahiplenme duygusunu yerleştirmek ve kendi evinde kütüphanesini oluşturmak. Bu organizasyona destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Selahattin Şimşek de tasarrufu ve okuma alışkanlığının küçük yaşlarda kazanılması gerektiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: