Altıparmak İnşaat projeleriyle güven veriyor

Ardahan'da inşaat sektörüne getirdiği yeniliklerle tanınan ve önemli projelere imza atan Altıparmak İnşaat

Birçok inşaatı bitirmeden yerinde satan, aldığı yeni talepleri değerlendirerek yeni projelere başlayan Altıparmak İnşaat, Ardahan'a birbirinden farklı yeni inşaat projeleri kazandırarak sektörde liderliğini sürdürüyor.

Başladığı inşaatları kısa sürede teslim eden ve Ardahan'ın Ali Aliağa'sı olarak tanınan ve inşaat sektöründe yaptığı devasa projelerle adında söz ettiren Taner Altıparmak, yaşanan yoğun ilgiden bir hayli memnun olduğu gözlendi. Büyükşehirlerde var olan modern inşaat projelerini Ardahan'da uygulayan ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, Ardahan'da hep ilkleri başlatan Altıparmak İnşaat, uygulamaya aldığı son sistem konsepti sayesinde kamuoyunda ciddi güven kazandı.

Reklam
Reklam

Yaptıkları inşaatlarda son sitem kullandıklarını açıklayan Altıparmak; "bu gün Ankara ve İstanbul'da uygulanan projelerin aynısını Ardahan'da uyguluyoruz. Son çıkan Deprem Yasası ile birlikte biz de bunlara harfiyen uyuyoruz. İnsan hayatı bizim için önceliklidir. Biz bu işte para kazanırken maddi olaraktan ciddi fedakarlıklar ortaya koyuyoruz. İşimizi temiz yapıyoruz. Yok, yok, akıllı binalar Ardahan'a hayırlı olsun, diğer projelerimizin devamı da gelecek" ifadelerini kullandı.

Geçen yıl Ardahan Karagöl Mahallesinde yaptığı kaliteli binalarla inşaat sektöründe kendinden söz ettirten Altıparmak inşaat Ardahan'da inşaat sektöründe önemli bir noktaya ulaşan, toplumun güvenini sağlayan, yaptığı inşaatlara ve kullandığı kaliteli malzemelerle sattığı daire sahiplerinin takdirini alan Altıparmak İnşaat, bu yıl ise Emniyet Müdürlüğü karşısında başlattığı Hayal ve II. Panorama Evleri'nin güzelliği ve modernliği alıcıyı cezp ediyor.

Ardahan'da inşaat sektöründe yaşanan malzeme pahalılığına dikkat çeken Altıparmak İnşaat, A'dan Z'ye inşaat malzemesi temin edilebilecek ve daire fiyatlarını vatandaşın bütçesine uygun hale getirmek için Atatürk Mahallesi Çevre Yolu üzerinde devasa bir market açarak girdi fiyatlarını düşürmeye çalışıyor. Amaçlarının Ardahan'da yuvası olmayan her vatandaşı ev sahibi yapmak istediklerini dile getiren Taner Altıparmak, bu sayede her vatandaş son derece sağlam, kullanışlı, kaliteli ve modern ev sahibi olabileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: