Altunsoy, Tokatsor’dan İstifa Etti

Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, takımla yollarını ayırdı.Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden...

Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, takımla yollarını ayırdı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tokatspor’un deneyimli Teknik Adamı ligin son haftası Ofspor maçı öncesinde istifa dilekçesini yönetime sundu. Yönetimden istifa dilekçesiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmaz iken Altunsoy, sosyal medya aracılığı ile açıklamalarda bulundu. Kendisine istifa ettiği için kızanlar olacağını ifade eden Altunsoy, “Ama ben her onurlu insanın yapması gerektiği gibi davrandım. Yine tarzım olmayan bir şey yaptığımı biliyorum. Artık Tokatspor Teknik Direktörü değilim. O elbiseyi çıkardım üzerimden. Şimdi bir Tokatsporlu olarak yazıyorum bunları. Biliyorum bu davranışımı bana yakıştırmayanlar olacak. Ama unutmayın herkesin bir sabır sınırı var” dedi.

Reklam
Reklam

Altunsoy, açıklamasında basını organize ettiği yönündeki iddialara da sert bir dille tepki göstererek, “Konuşacak çok şey var ama yinede Tokatspor zarar görsün istemem. Beni paracılıkla suçlayanlar için geçmişte değer gördüğümüz, itibar gördüğümüz yönetim için nelerden vazgeçmişiz belgelerini de sunmaya hazırım” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz