Amasra'da 23 Nisan Coşkusu

Bartın'ın Amasra ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı önünde düzenlenen...

Bartın'ın Amasra ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle başladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Amasra Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlayan tören Amasra Belediyesinin Kültür Park'ta düzenlediği Şenlikle devam etti.

Tören Saygı duruşu ve okunan istiklal marşının ardından Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Öztürk ve öğrenciler tarafından Atatürk anıtına çelenk sunulmasının ardından sona erdi.

Reklam
Reklam

Amasra Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan şenlikleri kapsamında Kültür Park'ta düzenlenen Şenliklere Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız, Sahil Güvenlik Amasra Grup Komutanı Yarbay Hakan Kaya, Amasra Belediye Başkanı M.Emin Timur İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Öztürk, İlçe Emniyet Müdür Vekili Sinan Baycan, Daire Müdürleri öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Amasra İlçe Milli eğitim Müdürlüğü önünden başlayan öğrenci yürüyüş kortejinin Kültür Park'a intikalinin ardından başlayan şenliklere ilgi beklenenin üzerinde oldu. Türk Bayrakları Atatürk posterleri ve balonlarla süslenen Kültür Park İlkokul öğrencilerinden oluşan koronun hazırladığı ve söylediği çocuk şarkıları, folklor oyunları ile Bartın kına gecesini konu alan gösteri izleyenlerin beğenisini kazandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: