Amasra'ya Özel Projeli Okul

Bartın İl Özel İdaresi'nce arsa, etüt ve proje ihalesi tamamlandıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanan,...

Bartın İl Özel İdaresi'nce arsa, etüt ve proje ihalesi tamamlandıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanan, Amasra Kaleşah Temel Eğitim Okulu'nun yapım ihalesinin ilerleyen günlerde yapılacağı bildirildi.

Bartın İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamada, "Özel İdaremizce arsa, ifraz, tevhit işlemleri tamamlanan “Amasra Kaleşah Temel Eğitim Okulu”nun Jeolojik Etüt ve Proje ihalesi gerçekleştirildikten sonra, Jeolojik Etüt ve Proje çalışmaları tamamlanarak Milli Eğitim Bakanlığı onayına sunulmuş ve onaylanmıştır. Toplam 6 bin 200 metrekare kullanım alanlı bina ilkokul ve ortaokul olarak projelendirilmiş olup dersliklere ilave olarak, 2 yemekhane, 2 kütüphane, 2 görsel sanatlar salonu, fen laboratuarı, beden eğitimi salonu, müzik dersliği ve faaliyet odalarından oluşmaktadır. Okul binasının yapım ihalesi önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecektir" denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: