Amasya Ahi Dershaneleri Öğrencileri YGS'de Il Dereceleri Aldı

2013 YGS sonucuna göre Amasya geneli başarı sıralamasında ilk beş öğrenciden dördü, ilk 10 öğrenciden...

2013 YGS sonucuna göre Amasya geneli başarı sıralamasında ilk beş öğrenciden dördü, ilk 10 öğrenciden ise yedisi Ahi Dershaneleri'nden çıktı. Dershane öğrencilerinden ilk 2 binde iki öğrenci sekiz derece, ilk 10 binde 19 öğrenci 68 derece aldı.

Ahi Dershaneleri Müdürü Abdurrahman Aydın, yaptığı açıklamada bu başarıların sürpriz olmadığını, her yıl olduğu gibi ildeki dereceleri topladıklarını söyledi. Aydın, “Bu başarıda emeği geçen okul ve dershane öğretmenlerini ve ailelerini kutluyorum. Dershanemizin ve öğrencilerimizin, bu başarıyı LYS’de de sürdüreceğini inancım tam. Amasya’nın eğitim başarısının artması için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Öğrencinin ihtiyacına cevap verecek bilgi, deneyim, kültür, hizmet ve ekipman sağlandığı takdirde, başarılı olmamak için bir sebep kalmayacaktır.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: