Amasya Baro Başkanı Yalçın: -"Bilinmelidir ki, Amasya Tamimi ile kurtuluşmücadelesinin temelinin atıldığı bu şehirde hainterör örgütü amacına asla ulaşamayacaktır"

Amasya Baro Başkanı Adnan Hasip Yalçın, "Bilinmelidir ki, Amasya Tamimi ile kurtuluş mücadelesinin temelinin atıldığı bu şehirde hain terör örgütü

Amasya Baro Başkanı Adnan Hasip Yalçın, "Bilinmelidir ki, Amasya Tamimi ile kurtuluş mücadelesinin temelinin atıldığı bu şehirde hain terör örgütü amacına asla ulaşamayacaktır"dedi.

Yalçın, yaptığı açıklamada, ülkenin en huzurlu kentlerinden biri olan Amasya'da kanlı terör örgütünün kalleşçe ve haince bir saldırıda bulunarak bir asker ve bir astsubayın şehit, beş askerin ise yaralanmasına neden olduğu eylemi şiddet ve nefretle kınadığını bildirdi.

Terör örgütüne taviz verilmemesi gerektiğini vurgulayan Yalçın, açıklamasında şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Hangi dili kullanırlarsa kullansınlar, lafı nasıl çevirip insan hakları ve barıştan dem vururlarsa vursunlar inanılmamalıdır, onların iç ve dış uzantıları, sivil ve siyasi örgütlenmeleri tanınmamalıdır. Onlara destek veren emperyalist, yayılması ve sömürgeci devletler bilinmelidir. Bu durumlar göz önünde bulundurularak hain terör örgütü ile topyekun bir milli mücadele stratejisi benimsenmelidir. Bilinmelidir ki, Amasya Tamimi ile kurtuluş mücadelesinin temelinin atıldığı bu şehirde hain terör örgütü amacına asla ulaşamayacaktır."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: