Amasya Belediye Başkanı Özdemir: "Bu Cumartesi Yüzme Havuzumuzun Temelini Gençlik Ve Spor Bakanı Suat Kılıç Atacak"

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, "Bu cumartesi yüzme havuzumuzun temelini Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç atacak" dedi.

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, "Bu cumartesi yüzme havuzumuzun temelini Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç atacak" dedi.

Özdemir, gazetecilere Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Amasya'da önemli yatırımlar yaptığını hatırlattı.

12 Haziran Şehir Stadyumu yanında inşaatına başlanan yarı olimpik yüzme havuzu için 7 dönümlük arsanın Amasya Belediyesi tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne devredildiğini anımsatan Özdemir, "Amasya Belediyesi olarak eğitime ve spora önemli oranda destek veriyoruz. Amasya'nın önemli bir ihtiyacını karşılayacak yüzme havuzu da bunlardan biri. Yaklaşık 3 bin metre kare kapalı alana sahip olacak ve 500 seyirci kapasiteli yüzme havuzu bir yılda hizmete açılacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Söz konusu yüzme havuzu için temel atma töreni düzenleneceğini belirten Özdemir, şöyle devam etti:

"Bu cumartesi yüzme havuzumuzun temelini Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, atacak. Ardından AK Parti İl Divan Toplantısı'na katılacak ve aynı gün Samsun'a gidecek. Bakanımız, ilde devam eden Kapalı Spor Salonu inşaatında da incelemelerde bulunacak."

Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: