Amasya Belediye Başkanı Özdemir: "Mahalle gezilerimizin en büyük amacı vatandaşımızın hayat standardını artırmak"

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, "Mahalle gezilerimizin en büyük amacı vatandaşımızın hayat standardını artırmak" dedi.

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, "Mahalle gezilerimizin en büyük amacı vatandaşımızın hayat standardını artırmak" dedi.

Özdemir, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ünek ve birim amirleri ile Mehmet Paşa Mahallesi'nde gezilerini sürdürdü.

İncelemelerin ardından gazetecilere açıklama yapan Özdemir, Amasya'daki tüm mahalleleri incelediklerini ve sorunlarını yerinde tespit ettiklerini, bazı mahallelere ise birden çok kez gittiklerini ifade etti.

Söz konusu gezilerde, mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile sorunlarını belirlediklerini ve bunlara çözüm bulduklarını vurgulayan Özdemir, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Mehmet Paşa Mahallesi kentimizin güzel mahallelerinden biri. Bu mahallemizin imarla ilgili bir problemi yok ancak dönüşümünü çok yavaş sürdüren bir mahallemiz. Muhtarımızın söylediği problemleri tek tek not aldık. İlgili birimlerimiz bu konuda bir plan oluşturuyorlar. Yaklaşık bir hafta içerisinde acil olması gereken çözülmesi gereken problemler çözeceğiz."

Kentin ortak ihtiyaçlarına büyük önem verdiklerini vurgulayan Özdemir, bunun yanı sıra mahallelerin alt ve üst yapısı ile vatandaşa layık olması için çalıştıklarını, mahalle gezilerinin en büyük amacının ise vatandaşın hayat standardını artırmak olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: