Amasya Müftülüğü, Personeline Hizmet Içi Eğitim Verdi

Amasya Müftülüğü, Kur'an Kursu öğreticileri ve imam hatiplerden oluşan kursiyerlere hizmet içi eğitim belgelerini düzenlenen...

Amasya Müftülüğü, Kur'an Kursu öğreticileri ve imam hatiplerden oluşan kursiyerlere hizmet içi eğitim belgelerini düzenlenen törenle verdi.

Büyükağa Medresesi’nde düzenlenen törende ödülleri, Amasya İl Müftüsü İsmail İpek ve Diyanet İşleri Başkanlığı Emekli Başmüfettişi Ali Asaroğlu takdim etti. Dört haftalık bir eğitim süreci sonunda ödüllerin verildiğini kaydeden İl Müftüsü İpek, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın çalışan personelin her seviyedeki teşkilat mensubunun, durumunu daha da iyileştirmek, seviyelerini artırmak ve personelin yenilenmiş olarak hizmete başlamalarını sağlamak için eğitim programının düzenlendiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Müftü İpek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’nda uzun yıllar müftülük yapmış, daha sonra başkanlığımızda Başmüfettişlik yapmış olan Ali Asaroğlu’na Kur'an Kursu öğreticileri ve imam hatiplere eğitim kursunda yardımcı olmasını talep ettik. Ali Asaroğlu bizleri bu konuda kırmayarak il merkezi personelimize 3 vardiya olmak üzere, sabah ve öğlen bayanlara, akşamda erkeklere olmak kaydıyla, personelimizi dört haftalık bir eğitim sürecinden geçirdi. Bütün hizmet içi eğitime katılan bayan, erkek kursiyerlerimizi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: