Amasya Üniversitesi Çalışanları Iftarda Bir Araya Geldi

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, üniversite çalışanları onuruna iftar verdi.

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, üniversite çalışanları onuruna iftar verdi.

Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi yemekhanesinde düzenlenen iftara, 500'e yakın üniversite çalışanı aileleriyle birlikte katıldı.

Orbay, burada yaptığı konuşmada, Amasya Üniversitesi'nin yeni akademik yıla hazırlandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Yeni kurulan bir üniversitede akademisyen olmak, idari bir görevde çalışmak son derece zor. Yeni akademik yılda eksikliklerimizi azaltacak şekilde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Özverili çalışmalarınızdan dolayı bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Üniversitemizin öncelikli hedefi, çağdaş akademik anlayışı ile dünya üniversiteleri arasında tanınan bir yerde olmaktır. Üniversite personelimiz arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla düzenlediğimiz iftar yemeğimize katılanlara tekrar teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Cihan Okur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: