Amasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'na uluslararası ödül

İstanbul’da düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Gastronomi Fuarı’nda Amasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram...

İstanbul’da düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Gastronomi Fuarı’nda Amasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencileri uluslararası geçerliliği olan üç kategoride ödül kazandı.

Uluslararası İstanbul Gastronomi Fuarı’nda önemli başarılara imza attıklarını vurgulayan Amasya Üniversitesi Mutfak Sanatları Uzmanı Kemal Enes, “Fuar kapsamında düzenlenen yarışmalarda bir tane ekip olarak, 2 tane bireysel olmak üzere toplam 3 tane ödül kazandık. Öğrencilerimiz yarışmada kazandıkları başarı madalyalarının yanı sıra dünya genelinde geçerliliği olan sertifikalara da sahip oldular." dedi.

Reklam
Reklam

Almış oldukları başarıların kendilerine ve öğrencilere ilgiyi artırdığını kaydeden Enes, "Fuar içerisinde tanışmış olduğumuz ‘Çağdaş Aşçılar Derneği’ yöneticileri ve milli takımımız adına yarışan ustaların bazıları bölümümüzün öğrencilerinin heves ve mesleki arzularından etkilendiklerini söylediler. Kariyer imkânlarını geliştirmeleri için bizlerin ve kendilerinin de uygun olacakları tarihlerde okulumuza seminer vermek üzere gelebileceklerini ifade ettiler. Altın Kepçe Aşçılar Derneği katılımımız ve çabalarımız için okulumuz adına altın tabak ödülünü ben aldım. Çağdaş Aşçılar Derneği İstanbul’da staj ve kariyer yapmak isteyen öğrencilerimiz için iletişim bilgilerini vererek, her konuda yardıma ve desteğe hazır olduklarını söylediler.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: