Amasya Üniversitesi Suluova MYO'ya 217 Öğrenci Alınacak

Amasya Üniversitesi Suluova Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Dç. Dr. Cengiz Yıldırım, yeni bölümlere 217 öğrenci alacaklarını bildirdi.

Amasya Üniversitesi Suluova Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Dç. Dr. Cengiz Yıldırım, yeni bölümlere 217 öğrenci alacaklarını bildirdi.

Yıldırım, yaptığı açıklamada, yüksekokul bünyesinde açılan yeni bölümlerin öğrenciler için büyük fırsat olduğunu söyledi.

Açılan Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Tohumculuk, Gıda Kalite Kontrol ve Analizi, Süt ve Ürünleri Teknolojisi, Gıda Teknolojisi, Gıda Teknolojisi İkinci Öğretim programı ile Laborant ve Veteriner Sağlık programlarına ek yerleştirmelerden toplamda 217 öğrenci alacaklarını belirten Yıldırım, "Yüksekokulumuz 2 bölümde toplam 50 öğrenci ile 2011-2012 yılında eğitim öğretime başladı. 2012-2013 akademik yılına ise 2 bölümde toplam 7 programla başladık. Öğrenci sayımız yeni kayıtlarla 110 oldu. Ek yerleştirmelerin sonunda yüksekokulumuzda öğrenci sayısının toplam 327'ye ulaşmasını umuyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Murat Arslan / Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: