Amasya Üniversitesi’nde Arapça Kursu Düzenlenecek

Amasya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Açıköğretim Fakültesi İlahiyat Önlisans Programı öğrencilerine yönelik...

Amasya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Açıköğretim Fakültesi İlahiyat Önlisans Programı öğrencilerine yönelik Arapça dil kursu açacağı bildirildi.

16 Şubat’ta başlayacak ön kayıtların 22 Şubat 2013 tarihine kadar yapılması gerektiğini, kesin kayıtların ise 1 Mart’ta sona ereceğini belirten Amasya Üniversitesi Sürekli Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi ‘AÜSEM’ Müdürü Yrd. Doç. Dr. Resul Çekin, derslerin 2 Mart Cumartesi gününden itibaren başlamasının planlandığını söyledi.

Reklam
Reklam

Çekin, yaptığı yazılı açıklamada, “Toplam 56 saatlik kursun ücreti 100 lira olup, kayıt için nüfus cüzdan fotokopisi ve banka dekontu yeterlidir. Dersler, Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Recep Orhan Özel tarafından verilecektir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: