Amasya'da Amatör Futbol Sezonuna Hazırlık

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Amasya Temsilcisi Şerafettin Aykaç, 2014-2015 Amasya amatör futbol sezonu hakkında açıklamalarda bulundu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Amasya Temsilcisi Şerafettin Aykaç, 2014-2015 Amasya amatör futbol sezonu hakkında açıklamalarda bulundu. Aykaç, 2014-2015 Amasya yerel amatör futbol sezonunu eylül ayında oynanacak altyapı maçları ile başlatmayı düşündükmerini söyledi. "Kulüplerimizin de katılacağı sezon öncesi toplantımızı ağustos ayının sonuna doğru yaparak hem kategorilerin bildirimi hem fikstür çekimini de yapıp eylül ayında maçları oynatmayı hedefliyoruz" diyen Aykaç, "Önemli olan kulüplerimizin kendilerine gönderdiğimiz katılım formlarını doldurup ilgili bankaya katılım ücretini yatırarak başvurularını yapmaları" ifadesinde bulundu. Fikstür çekimi yapılıp onaylandıktan sonra tekrar kulüp katılacağını bildirse bile kabul edilmeyeceğini vurgulayan Aykaç, tüm takımlara 2014-2015 sezonunda başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: