Amasya'da Bayat Ekmek Toplama Kampanyası Başlatıldı

Amasya’da belediye ile Hayatcan Derneği’nin işbirliğiyle bayat ekmek toplama kampanyası başlatıldı.Şehirde günlük üretilen 65 bin...

Amasya’da belediye ile Hayatcan Derneği’nin işbirliğiyle bayat ekmek toplama kampanyası başlatıldı.

Şehirde günlük üretilen 65 bin ekmeğin yaklaşık 6 bininin çöpe gittiğini belirten Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, “Bu israfın önüne geçmek için Hayatcan Derneği ile birlikte ‘Ekmek nimettir, çöpe atılmaz’ sloganıyla bayat etmek toplama kampanyası başlattık” dedi.

Şehir genelinde konuşlanan 100 adet toplama kutusunda toplanan ekmeklerin belediyeye ait hayvan barınağı ve ormanlardaki hayvanlara verileceğini anlatan Özdemir, vatandaşlardan bayat ekmeklerini toplama kutularına bırakmalarını istedi.

Reklam
Reklam

Amasya Belediye Başkan Yardımcısı ve Hayatcan Derneği Başkanı Cengiz Erdem de bir yenisini daha ekledikleri sosyal sorumluluk projeleri geliştirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: