Amasya'da Karne Heyecanı

Amasya Valisi Abdil Celil Öz, Amasya'da eğitim anlamında beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi.

Amasya Valisi Abdil Celil Öz, Amasya'da eğitim anlamında beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi.

Öz, İl Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş ve İl Emniyet Müdürü Ayhan Acet ile Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden ve onlara karnelerini dağıtan Vali Öz, öğrencilere yaz tatilinde kitap okumaları önerisinde bulundu.

Vali Öz, törende yaptığı konuşmada ise şunları kaydetti:

"Amasya'mız tarih kenti, kültür kenti. Tarih boyunca önemli medeniyetlere ev sahipliği yapmış, eğitim ve kültür düzeyi çok yüksek bir şehir. Dolayısıyla Amasya'da eğitim anlamında beklentimiz yüksek. Eğitim konusunda altyapı eksiğimiz yok. Teknik ve fiziki altyapımızda bir eksiğimiz yok. Öğretmen konusunda eksiğimiz yok. Devletimiz eğitime büyük önem veriyor. Bu durumun eğitimin başarısına yansımasını bekliyoruz."

Reklam
Reklam

Öz, eğitimde bahane edilecek hiçbir sorunun olmadığını ifade ederek okul yönetimi, öğretmen, veli ve öğrenci işbirliğiyle Türkiye sıralamasında eğitimde çok daha iyi yerlerde olunabileceğini vurguladı.

İl genelinde 63 bin 980 öğrencinin karne aldığı öğrenildi.

Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: