Amasya'da Seçim Güvenliği Toplantısı

 Vali İbrahim Halil Çomaktekin, "Milli iradenin sandığa sağlıklı bir şekilde yansıtılabilmesi için gerekli bütün çalışmalarımızı yaptık" dedi.

Vali İbrahim Halil Çomaktekin, "Milli iradenin sandığa sağlıklı bir şekilde yansıtılabilmesi için gerekli bütün çalışmalarımızı yaptık" dedi. Vali Çomaktekin başkanlığında İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Cemil Bayazıd ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamdi Yanık'ın katılımı ile Valilik Toplantı Salonu'nda seçim güvenliği toplantısı yapıldı. Amasya'da 30 Mart'ta gerçekleşecek seçimler öncesi güvenlik açısından tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Çomaktekin, Amasya'nın huzurlu ve güvenli bir şekilde sandığa gidebilmesi için gerekli tüm önlemleri aldıklarını belirtti. Güvenlik güçlerinin bu yönde il genelinde çeşitli çalışmalar yürüttüğünü kaydeden Çomaktekin, "Tüm birimlerimiz ile gerek il merkezinde gerekse tüm ilçelerde en ücra noktalarda en uzak noktalarda da vatandaşların oylarını huzur ve güven ortamında kullanabilmeleri, milli iradenin sandığa sağlıklı bir şekilde yansıtılabilmesi için gerekli bütün çalışmalarımızı yaptık. Bu konuda ihtiyaç duyulan her konuya el attık. Gerekli koordinasyon çalışmaları yapıldı. Vatandaşlarımız çok müsterih olsunlar. Huzur ve güven ortamı içerisinde çok rahat bir şekilde oylarını kullanacaklardır. Biz de pazar günü oluşturduğumuz Seçim Hareket Merkezi olarak 24 saat bütün iletişim kanallarımız açık olmak üzere bütün birimlerimizde o gün bu faaliyetin en iyi bir ortamda sağlanabilmesi için büyük bir özveri ile çalışacağız" dedi. Söz konusu hareket merkezinin ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla irtibat ve koordinasyon içinde hareket edeceğini bunun yanı sıra basın mensupları ile de iletişim içerisinde olacaklarını ifade eden Çomaktekin, Amasya'da var olan huzur ve güven ortamının seçim atmosferinde de yaşandığını ifade ederek seçim günü de aynı huzur ortamının devam edeceğine olan inancını belirtti. Çomaktekin, engelli ve yaşlıların oylarını kullanabilmesi için sandık görevlileri ve güvenlik güçlerinin mevzuat dahilinde vatandaşlara yardımcı olacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: