Amasya'da YGS'de dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Suluova Özel Öz Ahi Fen Dershanesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen ödül programında YGS'de başarı gösteren dershane öğrencileri ödüllendirildi.

Suluova Özel Öz Ahi Fen Dershanesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen ödül programında YGS'de başarı gösteren dershane öğrencileri ödüllendirildi.

Ödül törenine AK Parti Amasya Milletvekilleri Prof. Dr. Naci Bostancı ve Dr. Avni Erdemir katılarak Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Türkiye 4'üncüsü olan Safa Üçok'a ve diğer dereceye giren öğrencilere ederek çeşitli hediyeler verdi.

Törende konuşan Dr. Avni Erdemir, çalışmanın külfetinin başarılarlı sonuçlar ortaya çıkardığını söyledi.

Reklam
Reklam

Kendisininde bir eğitimci olduğunu hatırlatan Erdemir, " Hiçbir başarı yoktur ki, uykusuz gecelerin sonunda gelmesin. Safa Üçok kardeşimizi, ailesini ve eğitim camiamızı tebrik ediyorum. Ben de eğitim camiasından geldim. Öğretmenler olarak öğrencilerimizin başarısını görmek bizlere ayrı bir haz veriyor. Amasya'da Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunduğum sürede böyle bir Türkiye başarısını görememiştim. Ama şimdi görmek nasip oldu. Safa Üçok kardeşimizle övünüyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Safa Üçok'una başarısıyla gurur duyduğunu belirten Naci Bostancı ise, Türkiye'de eğitime gösterilen ilginin diğer ülkelere göre çok daha güçlü olduğunu, sınavda başarı sağlayan öğrencileri tebrik ettiğini belirtti.

Konuşmaların ardından dereceye girden öğrenceler çeşitli hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: