Amasya'dan Batman'a Kitap Yardımı

Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce başlatılan proje kapsamında, Amasya İl merkezinde bulunan ilkokul ve ortaokullarda toplanan kitap ve kırtasiye malzemesi,

Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce başlatılan proje kapsamında, Amasya İl merkezinde bulunan ilkokul ve ortaokullarda toplanan kitap ve kırtasiye malzemesi, Batman Tekağaç Ortaokulu'na gönderildi.

Amasya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Küçük, yaptığı açıklamada, Batman Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talebi doğrultusunda böyle bir yardımı yapmayı kararlaştırdıklarını belirtti.

Bu konuda duyuru yaptıklarını ve duyuruya 10-12 tane okulun büyük ilgi gösterdirdiğini söyleyen Batman, "Öğrencilerimiz her sınıftan bir kitap adı kampanyasıyla, her sınıf kendisine denk olan sınıfa kitap gönderdi. 500'ün üzerinde kitap toplandı. Kitap talebinde bulunan okul öğrencilerimiz ve öğretmenlerine sevgilerimizi iletiyoruz, bu projeye destek veren okullarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Cihan Okur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: