Amasya’yı Zirveden İzlediler

Amasya Valisi A. Celil Öz ile Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya’yı kuşbakışı izlediler.Pazar günleri düzenledikleri...

Amasya Valisi A. Celil Öz ile Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya’yı kuşbakışı izlediler.

Pazar günleri düzenledikleri yürüyüş programı kapsamında Yanıktepe mevkisine çıkıp 5 kilometrelik parkurda doğa yürüyüşü yapan Vali Öz, Başkan Özdemir ve beraberlerindeki yöneticiler, kuşbakışı izledikleri şehirdeki gelişmeleri de değerlendirdiler.

İstasyon mevkisine yapılan kapalı spor salonu, stadyum onarımı ve kapalı yüzme havuzu ile Hacılar Meydanı Mahallesi’ndeki Anadolu Sağlık Meslek Lisesi inşaatlarının hızla ilerlediğini belirten Vali Öz, şehrin şantiye görünümünde olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Özdemir’de Ferhatarası mevkisine yapılan Ferhat ile Şirin Müzesi ile şehrin Tokat tarafı girişine güzel ve prestijli bir eser kazandırıldığını söyledi.

İl Jandarma Komutanı Albay Halil Şen ve Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt, diğer yetkililer ve eşlerinin de katıldıkları yürüyüşün sonunda katılanlara teşekkür eden Vali Öz, her hafta şehrin değişik mevkilerinde yürüyüş düzenlemeye devam edeceklerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: