Amatör Futbolcuları Taşıyan Minibüs Takla Attı: 1 Ölü, 12 Yaralı

Amatör futbolcuları Gaziantep’teki maça getiren minibüsün takla atması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi olay...

Amatör futbolcuları Gaziantep’teki maça getiren minibüsün takla atması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 12 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Gaziantep-Yavuzeli ilçesi yolunda meydana geldi. Gaziantep istikametine gelen ve içinde 1. Amatör Lig’de mücadele eden futbolcuları taşıyan Halil Akif Sakar yönetimindeki 27 FZ 529 plakalı minibüs, arka lastiğinin patlamasıyla birlikte savrularak takla attı. Kazanın şiddetiyle futbolcular yola savrulurken, futbolculardan Ali Çelik olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, ilk gelen ambulanslar ağır yaralıları alarak hastanelere kaldırdı. Ambulans bekleyen futbolcular acı içinde kıvranırken, yoldan geçen vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Can pazarının yaşandığı kaza yerinde, vatandaşlar ambulansların biran önce olay yerine gelmesi için sık sık 112 Acil servisini ararken, yaşanan panik anbean kameralara yansıdı. Kısa sürede gelen jandarma ekipleri de, ikinci bir kazanın yaşanmaması için çevre güvenliği aldı. Trafik akışını durduran jandarma, gelen ambulanslara yön vererek yaralıların alınmasını sağladı. Yaralı futbolcular, Gaziantep’teki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, 1. Amatör Lig'de mücadele eden Yavuzelisporlu futbolcuların, Gaziantep'te Kalespor ile oynayacağı maç için Yavuzeli ilçesinden yola çıktıkları öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: