Amatör Kulüplerden Aldırmaz’a Teşekkür

Adana’da faaliyet gösteren 58 amatör kulüp yöneticisiyle biraraya gelen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz,...

Adana’da faaliyet gösteren 58 amatör kulüp yöneticisiyle biraraya gelen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, belediyenin imkanları arttıkça amatörlere verilen desteğin de artacağını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri, Türk-İş Bölge Başkanı Edip Gülnar’ın da katıldığı Encümen Salonu’ndaki toplantıda konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, sağlıklı nesil için sporun çok önemli olduğunu vurguladı.

Reklam
Reklam

Adana’daki tüm amatör sporlara yardım ettiklerini ve destek vermeyi sürdüreceklerini söyleyen Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “İmkanlarımız arttıkça, amatörlere verilen destek de artacak” şeklinde konuştu.

“Sporun her branşında başarılar elde eden tüm spor kulüpleri burada” diyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Şu an 58 takımla birlikteyiz. Önemli maçlarımızı bildirirseniz gelmek isterim. Çünkü çocukların morale ihtiyacı var. Büyükşehir Belediyesi olarak 2 spor salonunu tamamladık. 3’ünün de inşaatı devam ediyor. Amatör sporcularımızın başarısından gurur duyuyoruz. Özellikle yamaç paraşütçülerimizi bütün dünya konuşuyor. Botaş kulübümüzle de ortak hareket edeceğiz. Özellikle burada bayanları görüyorum. Bayanların spor yapması çok önemli. Annelerimiz, kızlarımız, kardeşlerimiz spor yaparsa daha sağlıklı nesil yetişir. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Ali Gülleri de, Zihni Aldırmaz’ın göreve gelmesinden sonra amatör kulüplerin desteklendiğini söyleyerek, “Başkanımız Sayın Aldırmaz da geçmişte amatör sporcu olduğu için, amatörlere çok destek veriyor. Bunlar saymakla bitmez. Spor sahaları ve yüzme havuzlarının sayısı gittikçe artıyor. Amatör kulüpler ve sporcular adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, daha sonra amatör spor kulüpleri yöneticilerine yardım çeklerini verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: