Amatör Lig Maçında Kavga

Bölgesel Amatör Ligi 11.Grup'ta Yalovaspor ile Çerkezköyspor arasında oynanan maçtan sonra futbolcular arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

Bölgesel Amatör Ligi 11.Grup'ta Yalovaspor ile Çerkezköyspor arasında oynanan maçtan sonra futbolcular arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Yalova Atatürk Stadı'nda Yalovaspor ile Çerkezköyspor arasında oynanan maçta ev sahibi takım, 18. dakikada 1-0 öne geçti. İkinci yarının 62. dakikasında Çerkezköyspor, penaltıdan kazandığı golle skoru eşitledi. Maçın bitiş düdüğü ile saha içi bir anda karıştı. Bu esnada Yalovasporlu Yusuf Eren Obut'un, karşı takım futbolcusu Emirhan Küre'ye yumruk attığı ileri sürüldü. Kavga eden sporculara çevik kuvvet ekipleri müdahale etti, hakemlerin soyunma odasına gitmesi sağlandı. Kavga sırasında yaralanan Çerkezköyspor'dan Emirhan Küre ve Onur Güngör, ambulansla hastaneye götürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: