Amatör Maçta Arbede

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde Siverek Belediyespor ile Kadirli Belediyespor arasındaki maçın ardından çıkan arbedede 2 futbolcu

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde Siverek Belediyespor ile Kadirli Belediyespor arasındaki maçın ardından çıkan arbedede 2 futbolcu yaralandı.

Siverek Firkan Tüysüz Şehir Stadı'ndaki Siverek Belediyespor'un 1-0 önde olduğu karşılaşmanın 70'inci dakikasında rakip lehine verilen penaltının gole çevrilmesinin ardından futbolcular arasında gerginlik yaşandı.

Penaltı sebebiyle maçın hakemine itiraz eden Siverekli futbolcu Eyüp Kalgı kırmızı kart gördü.

Mücadele Kadirli Belediyespor'un 2-1 üstünlüğü ile sona ererken, bitiş düdüğüyle Siverek Belediyesporlu futbolcular bir süre hakeme itiraz etti. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı polisler, hakemleri güvenlik tedbiri altında soyunma odasına götürdü.

Reklam
Reklam

Bu sırada iki takımın futbolcuları arasında çıkan arbedede Siverek Belediyesporlu Eyüp Kalgı ile Kadirli Belediyespor'un kalecisi Aykut Demirdelen hafif yaralandı.

Takviye polis ekiplerinin yardımıyla olaylar yatıştırılırken, taraftarlar da yoğun güvenlik önlemleri altında stadı terk etti.

Muhabir: Şükrü Dolaş / Rauf Maltaş / Veli Gürgah

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: